Reguli de utilizare a site-ului www.lista-mea.ro
1) Termeni si conditii Accesarea site-ului www.lista-mea.ro (denumit generic Site) ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza (denumiti generic Termeni si Conditii). Acordul de utilizare isi produce efectele intre utilizator si Site. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia utilizatorilor de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.
Administratorul Site-ului este BSC List SRL (denumita generic Firma) are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de serviciile existente ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciului.

2)Inregistrarea Prin inregistrare, utilizatorii accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si inteleg sa utilizeze serviciile oferite de Site in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

2)Limitarea accesului pe Site Incalcarea Termenilor si Conditiilor de catre utilizatori poate conduce spre stergerea conturilor acestora, fara a fi necesara o notificre prealabila.

Firma nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti a continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca serviciile Site-ului sunt destinate exclusiv persoanelor care au implinit varsta de 18, minorii putand folosi Site-ul sau serviciile acestuia numai avand consimtamantul unuia din parinti sau al tutorelui legal.

Site-ul permite userilor sa incarce, sa posteze si/sau distribuie continutul postat de alti useri, iar folosirea Site-ului in acest scop este guvernata de urmatoarele reguli :
2.1 Utilizatorii inteleg si accepta ca Firma este exonerata de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, transmise prin intermediul Site-ului de catre alti utilizatori.
2.2 Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.
2.3Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca materialele postate si username-ul nu vor fi folosite pentru a afecta in vreun fel Site-ul, proprietarii acestuia, pe cei care isi fac publicitate, produsele si serviciile oferite.
2.4 Materialele incarcate de catre utilizatori nu vor incalca legea copyright-ului, a trademark-ului, legea publicitatii sau alte drepturi intelectuale ale unei terte parti.
2.5 Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare.
2.6 Este interzisa uploadarea, distribuirea sau publicarea in alt mod, prin intermediul Site-ului, a unor materiale care sa contina virusi sau coduri de programe, fisiere corupte sau a unor programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze buna functionare a unui software, hardware, a unei retele, a unui server sau a altor echipamente.
2.7 Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu colecta si salva date despre alti utilizatori ai Site-ului.
2.8 Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre utilizatori. Utilizatorii inteleg si constientizeaza faptul ca vizitand si/sau utilizand Site-ul, se expun la un continut care poate fi jignitor, neplacut, ofensator, indecent sau socant si sunt de acord sa renunte la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le-ar putea pretinde de la Site sau de la administratorii sai.
2.9 Firma isi rezerva dreptul de a inlatura total sau partial orice continut sau materiale postate in cazul in care va fi notificat ca aceste materiale sau continut incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, fara o notificare prealabila.

3)Limitari de raspundere Firma va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil, nefiind responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de utilizatori.

In mod expres, utilizatorii inteleg si accepta ca Firma este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral Firma si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatura cu serviciul.

4)Parola si securitatea pe Site Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Firma.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca sunt responsabili de pastrarea confidentialitatii datelor trimise si a parolei aferente contului. Utilizatorii sunt de acord sa notifice Firma daca au suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a conturilor lor sau accesare neautorizata a parolelor aferente.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Firma poate folosi, pastra si distribui informatiile contului si materialele postate de pe acel cont daca i se cere acest lucru in virtutea legilor existente in vigoare sau din proprie initiativa, in situatia in care aceste informatii sau materiale sunt absolut esentiale pentru: (a) a servi ca proba intr-un proces; (b) a intari acesti Termeni si conditii; (c) a raspunde acuzelor ce sugereaza ca aceste Materiale violeaza drepturile unei terte parti; (d) a raspunde solicitarilor utilizatorilor de orice natura, sau pentru (e) a proteja drepturile si/sau siguranta Site-ului, a u utilizatorilor si a publicului.

5) Concursuri utilizate pe Site Firma ofera posibilitatea utilizatorilor de a participa la concursuri organizate cu diverse teme si premii.

Utilizatorii se obliga ca, in cazul participarii, sa se supuna regulamentului de concurs in cauza,pe langa Termenii si Conditiile prezentate mai sus.

6) Reguli de uz international Utilizatorii se angajeaza sa respecte toate regulile locale referitor la comportamentul in mediul online si sa se supuna tuturor legilor aplicabile in domeniul exportului de date din tara in care au domiciliul catre Romania.

7)Link-uri si publicitate Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet care sunt considerate de catre Firma utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau.
Firma este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Firma. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Firma. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

8) Politica de Confidentialitate Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Firma va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza Firmei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Firma a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica si/sau furnizare bunuri si servicii.

Firma se angajeaza sa nu ofere informatiile personale colectate unor terte ersoane fara condimtamantul utilizatorilor expres si prealabil.Exceptie fac situatiile in care sunt oferite unor terti informatii generale referitoare la vanzari, trafic pe site, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre Firma.

9) Drepturile Firmei Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale, fara acordul expres al Firmei.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa Firmei.

10) Legea aplicabila.Litigii Drepturile si obligatiile utilizatorilor si le Firmei, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din/sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

11) Incalcarea Termenilor si Conditiilor Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termini si conditii la contact@lista-mea.ro.